<![CDATA[Ugla Bokantikvariat - Nyheter]]>Sat, 03 Feb 2024 00:37:25 +0100Weebly<![CDATA[Ugla letter litt på vingene]]>Fri, 17 Apr 2020 06:30:09 GMThttp://uglabokantikvariat.no/nyheter/ugla-letter-litt-pa-vingene
Nå åpner vi forsiktig opp igjen. Vi har savnet de gode møtene og samtalene og ser frem til å ta i mot på Ugla igjen. Vi har benyttet tiden til å rydde i hyllene, omorganisere, få på plass nye bøker og har samlet  Nobelprisvinnere i litteratur på et sted. Vi har installert antibac ved inngangen som vi henstiller til alle å benytte seg av. For de som i tillegg ønsker engangshansker, så er det tilgjengelig.
Dette er våre nye midlertidige åpningstider:
Mandag og Tirsdag: Kun åpnet ved avtale i tidsrommet 10.00 - 20.00. Antikvariatet er da stengt for alle andre enn deg og evt. din lille gruppe.
Avtale tidspunkt bookes på eli@uglabokantikvariat.no eller på 91782009 
Onsdag og Torsdag: Åpnet fra kl 12.00 - 16.00
Fredag: Stengt
Lørdag: Fra kl 10.00-14.00
Hjertelig velkommen om du er frisk og symptomfri. Er du i karantene og ønsker bøker fra oss, leverer vi fortsatt gratis i postkasser i Skien, ellers sender vi pr post.
]]>
<![CDATA[Ugla går inn for myk landing]]>Tue, 17 Mar 2020 09:06:25 GMThttp://uglabokantikvariat.no/nyheter/ugla-gar-inn-for-myk-landingDet er med tungt hjerte vi på Ugla har besluttet å stenge butikken inntil videre.
Det er en krevende tid og vi må alle gjør det vi kan for å hindre spredning. Vi ønsker likevel å bistå med lesestoff for de som ønsker det. Vi leverer gratis i postkasser i Skien. Etter avtale kan du også få komme inn og lete etter bøker selv. Da blir døra stengt etter deg og en av oss som vil være der beholder betryggende avstand. Det er installert Antibac ved inngang som du bruker når du kommer inn og går ut. Kontakt oss gjerne om vi kan hjelpe deg med lesestoff i Koronaens tid.
]]>
<![CDATA[Ugla flyr litt lavere akkurat nå]]>Fri, 13 Mar 2020 12:18:22 GMThttp://uglabokantikvariat.no/nyheter/ugla-flyr-litt-lavere-akkurat-naPicture
​Kjære Bokvenner
Her kommer en oppdatering fra oss her på Ugla vedrørende corona-situasjonen.
Fra og med mandag 16. mars vil vi operere med reduserte åpningstider. Åpningstider i ukedager vil være fra 12 til 16. Fredager vil fortsatt være stengt som tidligere. Lørdager vil åpningstidene fortsatt være fra 11- 15.  Om du gjerne skulle tatt en tur innom og åpningstidene ikke passer, kontakt oss gjerne så kan vi lage en egen avtale for deg.
Vi går inn i en tid hvor det for mange nok vil være godt å kunne koble av og la tankene drifte gjennom en bok. Statsminister Erna Solberg sa nylig i pressekonferanse at dette kan være tiden nettopp for å lese en god bok. Noen får kanskje tid til å lese litt mer, men kommer seg ikke til byen. Vi tilbyr derfor å kjøre bestillinger for over 200 kr gratis hjem til deg som bor i Skien. På våre nettsider under fanen bøker er det lister med ca 50% av våre bøker – spør oss om andre titler også. Hvis du vil bli overrasket kan vi f.eks sette sammen en pocketbok pakke med 5 bøker for 100 kr basert på sjanger du liker å lese. Av erfaring er det mange som ønsker pocketbøker frem mot påske og inn i den lysere årstiden.
Vask hendene og ta vare på hverandre ved å holde avstand til hverandre. På Ugla har vi selvfølgelig ekstra fokus på håndvask . Vi vasker daglig flere ganger over håndtak og grepsflater i lokalene.
Gi litt ekstra rom for å lese en bok i en sårbar tid.


]]>
<![CDATA[vårens vakreste bokeventyr]]>Mon, 22 Apr 2019 17:44:11 GMThttp://uglabokantikvariat.no/nyheter/varens-vakreste-bokeventyr
Ugla Bokantikvariat har fått inn en stor mengde med bøker som vi nå legger ut på bokmarked 27. og 28. april. Prisene vil være kr. 15,- pr bok opp til 7 bøker. Fra den 8 boka er prisen 10 kr. (Pris for 10 bøker vil dermed være kr. 135,-) Det vil i tillegg være en avdeling med litt høyere, men likevel svært hyggelige priser og mulighet for å gjøre et bok kupp. Ta turen innom Gjerpenhuset i Griniveien, Skien  siste helg i april.
]]>
<![CDATA[En bok for julekortene]]>Sun, 02 Dec 2018 18:09:05 GMThttp://uglabokantikvariat.no/nyheter/en-bok-for-julekorteneDenne er til salgs hos Ugla Bokantikvariat for 100 kroner
]]>
<![CDATA[1001 bøker å lese før man dør]]>Sun, 31 Dec 2017 08:02:19 GMThttp://uglabokantikvariat.no/nyheter/1001-bker-a-lese-fr-man-drI bokhandelen kan man kjøpe bestselgerne, mens i Ugla Bokantikvariat finner man bøker som fortjener nye lesere. Mange av bøkene som er listet i referanseverket "1001 bøker å lese før man dør" finnes hos oss. Gamle klassikere og moderne litteratur fra hele verden er samlet i en egen lesekrok. Referanseverket gir gode beskrivelser og hjelper deg til å finne boka som passer for deg.
]]>